Nuorodos  

   

Prisijungimas  

   

2014 m. vasario 25 d. Kaltinėnų Aleksandro Stulginskio gimnazijos sporto salėje vyko krepšinio turnyras Aleksandro Stulginskio taurei laimėti. Turnyre dalyvavo 4 komandos. Po gražių ir kovingų varžybų ketvirtą vietą iškovojo Kvėdarnos K. Jauniaus gimnazijos berniukų komanda, trečią vietą iškovojo ir bronzos medalius laimėjo Kaltinėnų A. Stulginskio gimnazija, antri liko Pajūrio  S. Biržiškio gimnazijos berniukai, o čempionais tapo ir aukso medalius laimėjo Laukuvos N. Vėliaus gimnazijos berniukų komanda. Po varžybų vyko baudų metimo ir tritaškių turnyrai. Baudų metimo nugalėtoju ir aukso medalį laimėjo Mantas Petraitis (Kaltinėnų A. Stulginskio gimnazija), o tritaškių turnyre nepralenkiamas buvo ir pirmą vietą iškovojo Eligijus Petraitis (Kaltinėnų A. Stulginskio gimnazija). Šis krepšinio turnyras sulaukė didelio mokinių susidomėjimo, pertraukų metu savo gimnazijos komandos palaikyti rinkosi gausus mokinių būrys.
Dėkoju mūsų gimnazijos direktoriui Virginijui Andrejauskui už puikius ir vertingus prizus.Camera22222222
Kūno kultūros vyr. mokytojas Antanas Petraitis
{jcomments on}
Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras kartu su Lietuvos aeroklubu, Tarptautiniu Vilniaus oro uostu organizavo nacionalinį vaikų piešinių konkursą „Skrydis, gelbėjantis gyvybes“. Šiais metais jame dalyvavo 520 vaikų iš įvairiausių Lietuvos vietovių, jie savo piešiniuose bandė perteikti skrydžio, gelbėjančio gyvybes, idėją. Šia tema piešė viso pasaulio vaikai.
Konkurse dalyvavo ir mūsų gimnazijos būrelio „Paletė“ nariai (mokytoja Laima Šepikaitė). Trys mokiniai kartu su vadove buvo pakviesti į piešinių parodos „Skrydis, gelbėjantis gyvybes“ atidarymą, laureatų pagerbimo šventę, kuri vyko vasario 24 d. Tarptautiniame Vilniaus oro uoste. Vertinimo komisija atrinko 9 geriausius piešinius (po 3 iš kiekvienos amžiaus grupės) į tarptautinį konkursą, kuris vyks Lozanoje (Šveicarija). Renginyje Lietuvos aeroklubo diplomais ir rėmėjų prizais apdovanoti mūsų gimnazijos vaikai: Marius Bartkus (1 kl.) ir Ūla Ivinskytė (5 kl.), jų piešiniai po parodos bus išsiųsti į tarptautinį konkursą, o Justas Čėsna (5 kl.) tapo šio konkurso laureatu. Nebuvo pamiršti ir mokytojai, kurie paruošė mokinius šiam konkursui. Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras padėkos raštu apdovanojo ir mūsų gimnazijos mokytoją Laimą Šepikatę. Po šventės vaikai ir jų mokytojai buvo pakviesti į ekskursiją po Vilniaus oro uostą.Camera 245222222
{jcomments on}

Į Lietuvos Respublikos Prezidentės raginimą Vasario 16-ąją švęsti išradingai ir prasmingai atsiliepė ir mūsų gimnazija. Mokiniai, mokytojai, gimnazijos darbuotojai aktyviai dalyvavo akcijoje „Mes – tai Lietuva“. Vasario 10 - 13 dienomis istorijos, pilietiškumo, dailės, technologijų pamokų, klasių valandėlių metu buvo ne tik kalbama apie visai valstybei svarbią datą. Kiekvienas turėjo progą susimąstyti, ką jam reiškia žodžiai „Tėvynė“, „Gimtinė“, „Lietuva“, „Lietuvis“, užrašę vardą, kirpo iš spalvoto popieriaus savo delno antspaudą. Penktadienį klasių atstovai, kartu su dailės ir technologijų mokytojomis V. Kinderiene ir D. Mižutavičiene gamino trispalvę, sudėliotą iš kiekvieno bendruomenės nario spalvoto delniuko. Ši originali tautinė vėliava puoš gimnaziją iki Kovo -11-osios Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos.Camera 2345678

{jcomments on}

Sveikiname Aureliją Bartašiūtę (IIg kl.), lietuvių kalbos ir literatūros bei istorijos olimpiadų rajoniniuose etapuose laimėjus III–vietą! Gimnazistę olimpiadoms ruošė lietuvių kalbos ir literatūros mokytojas metodininkas Petras Gedvilas ir istorijos vyr. mokytoja Laima Baltutienė.

BunkieneEidama 85–uosius metus šių metų vasario 11 dieną mirė gerbiama kaltinėniškių mokytoja, aktyvi visuomenininkė, Sibiro tremtinė, mylima mama ir močiutė Eugenija Bunkienė. Velionė gimė ir augo Utenos apskrityje, Svėdasų valsčiuje skaitlingoje 7 vaikų ūkininko šeimoje, baigė gimnaziją. Tauragnuose pradėjo mokytojos darbą. 1950 – 1956 metais patyrė Sibiro tremtinės dalią. Eugenija Bunkienė 1956 metais grįžusi į Lietuvą, tolimesnį savo gyvenimą susiejo su Žemaitija, pamilo šį kraštą ir jo žmones.1956 – 1962 metais mokytojavo Bilionių pradžios mokykloje. Vilniaus valstybiniame pedagoginiame institute baigė matematikos studijas. Šio mokslo paslapčių mokė Kaltinėnų vidurinės mokyklos mokinius. Mokytoja įskiepijo jaunimui meilę matematikai, išugdė daug gabių matematikų – mokslininkų, mokytojų, inžinierių, buvo išradinga, kūrybinga ir mylima klasės auklėtoja.
Velionė Eugenija Bunkienė buvo plataus akiračio asmenybė, šalia matematikos gilinosi į literatūros, muzikos, aktorinio meno, psichologijos paslaptis. Jos režisuoti meno saviveiklos spektakliai, dalyvavimas dailiojo skaitymo konkursuose, emocingos kalbos visuomeniniuose renginiuose, kolegų susibūrimuose paliko gilius, šiltus prisiminimus apie šią taurios sielos mokytoją.
Mokytojos Eugenijos Bunkienės prisiminimas liks gyvas buvusių kolegų ir ją pažinojusių žmonių širdyse.
Kaltinėnų Aleksandro Stulginskio gimnazijos bendruomenė
{jcomments on}

Sveikiname gimnazistus (Ig - IVg kl.), vasario 7 dieną sėkmingai pasirodžiusius 63-osios Lietuvos mokinių matematikos olimpiados rajoniniame ture: Aurelija Bartašiūtė (IIg kl., mokytoja I. Pundinienė) laimėjo I vietą, Igb klasės mokiniai Julius Gudauskas ir Karolis Eitutis (mokytoja M. Steponaitienė) – II vietą, Greta Stončiūtė (IVg kl., mokytoja R. Bartkevičienė) – III vietą!

Brandos egzaminų organizavimas ir vykdymas 2014 metais >>>

IT specialistų paklausa pasiūlą viršys 5 kartus >>>

KTU gidas - pasiūlymai mokiniams, mokytojams, tėvams >>>

   
   

Lietuvių maža, mes galime išlikti tik savo mokslu, gabumais, darbštumu...

Aleksandras Stulginskis

   
Pamokų laikas
1. 08:00 - 08:45
2. 08:50 - 09:35
3. 09:45 - 10:30
4. 10:40 - 11:25
P 11.25-11.50 5-8 kl.
5. 11:50- 12:35
P 12.35-13.00 I-IVg kl.
6. 13:00 - 13:45 
7. 13:55 - 14:40
   

KK projekto logo

   
Uniformų užsakymas
(dydžių lentelės)
uniformos
 
   

 Hey.lt - Nemokamas lankytojø skaitliukas

   
© Šilalės r. Kaltinėnų Aleksandro Stulginskio gimnazija